2015 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Katiline (reikalinga pagalba)

Blogeriai ir išminčiai,

Gal kas galit pagelbėti man su katilo išsirinkimu?

Reikalingas katilas kietam kurui, pagrinde sausa malka.
Esu apsisprendęs dėl dujų generacinio katilo. 
1a. grindininis šildymas, 2 a. 4 radiatoriai (kurie gali būt šildomi ir į grindis paduodamu vandeniu) 

Apžvelgiau rinką ir mano akiai užkliuvo Buderus Logano S121 modelis
Restoje čiupinėjau Maga katilą MA20/25 kw. pasirodė gal įspūdingi.

Norisi, kad pakura didesnė būtų, kad kuo mažiau vaikščiojimo būtų... svarstėm kitus variantus, tačiau malkos turim sočiai, todėl ekonomiškiausia rinktis malkinį šildymą.

Gal kas iš patirties ar taip turi bendra supratimą ir galite pagelbėti apsisprendžiant?

Ačiū

146 komentarai:

  1. Sunkus apsisprendimas... 3sezona eksploatuoju vigas25+1t akumuliacine, sildomo ploto 130m2, pasirinkima nuleme pazystamas toki pat eksplotuonatis 14 sezona... kadangi tai pirmas mano kkk neturiu su kuom palyginti tad ir nuomone bus saliska. Problemu neturejau jokiu, valdymas ir uzkurimas nesudetingas, dumai i patalpa neina, pelenu mazai(su sausu kuru), ziema kuriu kas antra para, po pilna pakura briketus su malkomis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kiek laiko pakura dega? (pilnai užkrauta) ir akumuliacine talpą kokią pasirinkot? (firma) idomios kainos.

      Panaikinti
    2. pakura ~25kg briketu supleska per kokias 3h akumuliacine susyla ~75-80'C +boileris 160ltr Akumuliacine pirkau is kauno siluma.eu emiau be izoliacijos ir be papildomu gyvatuku, kaina gal 1200 senuju

      Panaikinti
  2. pas mane, seima, gimines atmos stovi

    AtsakytiPanaikinti
  3. pas tevuka Vigas40 stovi, tai megsta kiek paciaudeti, bet cia labiau speju, kad del kamino traukos labiau...siaip viskas ten OK su tuo peciu.
    pas save paprasta DEFRO Optima comfort plus 35 turiu pasistates, tai ziauriai nepatenkintas esu, automatika yra normali, bet dumina ziauriai ir ispucia viska per kamina, bandysiu siemet be jos kurent, matysiu gal geriau gausis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O tevukas su akomuliacine talpa katilinę įsirengęs?

      Panaikinti
  4. Kad rečiau kurti, tai tik 1 receptas - didelė akumuliacinė (na ir ne kiauros sienos). Katilas gal bet koks dujų generacinis. Nebūtina pirkti visokius brangius firminius. Tai ne rocket science.
    O jei nori sutaupyti vietos ir pinigų - tai Stropuva. Pas jį pakura didžiausia. Kurti kas 1-2 paras. Akumuliacinės nereikia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. stropuva irgi turi savu niuansu, jei bus biski dregnesne malka suvargsi, pastaraji peciu geriausia briketais kurenti

      Panaikinti
    2. Ar galėtumėt daugiau pakomentuoti dėl akumuliacinės talpos nereikalingumo?

      Panaikinti
    3. Žvakė dega ne nuo apačios, kaip paprasti KKK, o iš viršaus ir jai, kiek atsimenu, nerekomenduoja statyti akumuliacinės talpos. Žvakei naudinga degti lėtai, beveik pagal namo poreikį. Bet jei namas bus labai šiltas, tai vis tiek dalis šilumos išeis per kaminą.

      Panaikinti
    4. Man žvagės principu katilai atrodo patys nepatikimiausi, vat tokia nuomonė susidarė nagrinėjant rinką :)

      Panaikinti
    5. Na aš irgi žvakės nesirinkčiau, nors ir labai rimtai svarsčiau apie tokią. Su kuo kalbėjau, tai daugmaž 50/50 arba myli, arba nekenčia. Į kurią pusę pateksi.. loterija?

      Panaikinti
    6. Nėra ką čia komentuoti: juk akivaizdu kad parą degančiai Stropuvai akumuliacinė beprasmė ;) Na ir gamintojas nepataria.
      Taip, Stropuvai būtina džiovinta malka. BET tai normalu - juk sausa malka duoda žymiai daugiau šilumos, o ir katilo bei kamino negadina. Šlapia malka žalinga ir piniginei ir įrangai.

      Panaikinti
    7. Dominykai, kas ten nepatikimo? :)
      Nėra nei variklių nei elektronikos - nėr kam gesti.
      Mano Stropuvai gal 10 metų. Dar bent 10 laikys. Tik lynas susidėvėjo - retai tepu, kas instrukcijoje reikalaujama. O dabar lyg su skriemuliu tą mechanizmą daro, tad beveik amžinas mechanizmas.

      Panaikinti
    8. Anonimiškasis žmogau, paskaitykit savo kolegų stopuvininkų istorijas su savo katilais :)

      Panaikinti
    9. O smalsu. Parodyk, kuris Stropuvą kureno SAUSA malka ir turėjo problemu ;) nerasi
      Tie problemistai - tai kaimo jurgiai kurie nemokšiškai įsirengė, nemokšiškai kūrena šlapiu šlamštu.
      Gęsta? Šlapia malka!
      Temperatūra nekyla? Šlapia malka!
      Kondensatas bėga? Šlapia malka!
      Skirstytuvo korozija? Šlapia malka!
      Gal baigiam šį trolinimą ;) Autorius pasakė kad kūrens sausu kūru. Jei būt rašęs 'mesiu betką' tai ir žodžio nebūčiau parašęs. Būna tokių nepataisomų 'taupytojų', kurie šlapiu kūru bet kokį katilą per 5 metus sudrožia. Tokių ir neperauklėsi...

      Panaikinti
    10. Kad malka būtų sausa reikia bent 3 metus džiovinti, pas mane ketinis katilas su akumuliacine galiu primesti ir šlapių malkų jokių problemų, katilą ir kamina išvalau kartą per metus. Pažystamas turi tą ilgo užkrovimo, tai vargsta, nes iš kur jam gauti sausų malkų..namie temperatųrą reguliuoti stabiliai irgi įšukis..

      Panaikinti
    11. Gal 3 mėnesių? ;) Dabar lentas statyboms džiovinu. Per 3 mėn smarkiai palengvėjo ;) O storesnėm malkom metų pilnai pakanka. Bet ne pusmečio, kaip būna nusiperka pavasarį žiemai. Reikia turėti 2 saugyklas malkom.
      Bet pasikartosiu: tai būtina sąlyga kiekvienam normaliam kūrenimui. Iš sausos malkos žymiai daugiau šilumos ir jokių vargų su kondensatu, išdegimais nedegimais etc. Normalu ir būtina kūrenti džiovinta malka.
      Beje, rekomenduoju kietmedį pirkti - iš jo žymiai daugiau šilumos, o kaina ne daug didesnė.

      Panaikinti
    12. 2 metai minimum, pas jį stropuva su metų džiovinimo malkom bėga, dar nuo oro priklauso, kai reikia min. galios šildymui blogiausia buvo. Kai šią žiemą apie 0 C laikėsi, o namui šilumos nedaug reikia, malkos smilksta, o ne dega.

      Panaikinti
  5. Maga deklaruoja, jog pilnai užkrauta pakura dega ~12 val. tai čia blefas ? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dega ar smilksta? yra du skirtingi dalykai :) ziurint vien skaiciais NK smilkinimui tada pigiausia zvake, deginimui duju generacinis kkk Skaiciavai koks namui reikalingas silumos poreikis kw/h? tada viskas susidelioja i "lentineles"

      Panaikinti
    2. dega ar smilksta? yra du skirtingi dalykai :) ziurint vien skaiciais NK smilkinimui tada pigiausia zvake, deginimui duju generacinis kkk Skaiciavai koks namui reikalingas silumos poreikis kw/h? tada viskas susidelioja i "lentineles"

      Panaikinti
    3. reikalingas 25 kw. katilas. cia jau ir talpa įskaičiuojant. Aš suprantu kad duju generacinis kurenant kk, pilnai užkrautas tai jo liepsna ir keliauja zemyn, todėl smilkimas kaip ir neįmanomas. bet gal ir blogai suprantu. paprasti katilai gali smilkti, bet duju generacinis irgi? :)

      Panaikinti
    4. taipogi, vigas pasiekus nustatyta arba kritine temperatura ventiliatorius mazina apsukas arba stoja, atausus vel leidziasi diapazonu nuo 0-120% tai kaip itariu jis rusenti gali ilga laika iki kol kaminas uzsikis ir smalom apibegs. Apie NK nebediskutuoju :)

      Panaikinti
  6. Dar keli mano įkyrus centai...
    Draugas pasidarė: 1a grindys, 2a - radiatoriai. Gailisi. Nes 2a basos kojos šala
    O ir šiaip šiems aukštams reikia skirtingos temperatūros šilumnešio: apie 30/50 C.
    Tad pagalvok dar kart apie radiatorius... ;)
    Ir nežiūrėk į katilo parametrą 'Dega iki...'. Tai, dujų generaciniame katile, labai neekonomiškas smilkimas. Toks katilas turi degti optimaliu rėžimu. Sakykim 1/2 nuo max galios. Sudega greitai, visą šilumą sukrauna į akumuliacinę. Ypač mažos galios jiems netinka. Kaip rašiau, jei nori ilgai - statyk akumuliacinę arba Stropuvą. Kito kelio nėra. Na arba granulinis.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Pranešk savo pasirinkima, ir papasakok kokie įspudžiai, ar tvarkinga technika nusipirkai ir panašiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. pranešiu, tik vat tokioj gan gilioj nežinioj šiame momente esu. variantu aibė, o kas geriausia nieks nepasako :) tikriausiai viskas vienoda :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. tai kas kad savas miskas malkos. pagalvok kiek vargt reikes... Rinkis lengvesni sildymo buda kaip skystas kuras (dyzelis, dujos), granules ar silumos siurblys.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Siūlau Atmos pečių išbandytas viskas gerai. Neseniai tokį įrengėme + daugiafunkcinė talpa su gyvatuku vandeniui. Du pamaišymo mazgai vienas grindiniam kitas radijat. Nepagailėk dviejų pamaišymo mazgų kad būtų skirtingos temp.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  14. Geras, labai taiklus klausimas ir labai geri atsakymai! Seku jusu bloga, statybu tema man aktualu

    AtsakytiPanaikinti
  15. Gal pasidalinsite, kaip viskas gavosi ?

    AtsakytiPanaikinti
  16. tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė 19 000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės tikros paskolos bendrovės el. paštu lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sveiki dar kartą, tik norėjau padėkoti už meilės burtą. Norėjau papasakoti trumpą savo santuokos istoriją Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi, vyras per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie DR WALE ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi ir dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras šiuo metu yra šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu labai laimingas ir privilegijuotas, kad susipažinau su DR WALE. Ačiū! Jei turite panašių problemų, susisiekite su DR WALE ir būkite tikri, kad sulauksite pagalbos.
    Čia jo kontaktas.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  18. Tikrai veikia. Negaliu patikėti, kad DR WALE yra tikras meilės burtininkas.
    Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą pasitelkusi tikrosios meilės burtų ratuką DR WALE. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik treji mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės, kurią jam turėjau, viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininką, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir viskas susitvarkys per kelias savaites. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, kad atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik tai, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Ačiū DR WALE. Jei esate čia, o meilužis jus atmeta arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Jie yra daug rašybos ratukų internete, tačiau DR WALE skiriasi nuo jų. DR WALE bus paskutinė jūsų autobuso vieta. DR WALE taip pat yra tinkamas asmuo, kuris padės išspręsti visas jūsų problemas. Su jo pagalba visas jūsų liūdesys išnyks ir jis sugrąžins jūsų laimę. Kai sutikau DR WALE'ą, paaiškinu jam visas problemas, su kuriomis susidūriau su savo vyru, kuris paliko gyventi su kita moterimi. Jis mane ir vaikus paliko be nieko. Po visų mano paaiškinimų DR WALE man pasakė, kad turiu sumokėti už DAIKUS, kuriuos aš padariau. Tada jis man pasakė, kad burtai veiks kelias dienas, kurių aš laukiu. LABAI nustebau, kai po kelių dienų sulaukiau skambučio, kurio balsas buvo mano vyro verksmas telefonu, sakydamas, kad jis nežino, kas jį užklupo. prašė manęs atleidimo ir pasakė, kad grįžta namo. Šiuo metu mes vėl visi laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE už puikų darbą. Taip pat galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: (drwalespellhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  20. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Brigita Lukjancukas2023 m. kovo 3 d. 11:48

    Peržiūrėkite ir susisiekite su DR ISIKOLO, kad padėtų jūsų meilužiui susigrąžinti jus per jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  22. Esu pilnas džiaugsmo, galėdamas čia pasidalinti šiuo liudijimu. Gavau nuostabų liudijimą apie tai, kaip DR WALE padėjo šiai moteriai išsaugoti santuoką ir padėjo jai grįžti į darbą, kur jos viršininkas planavo ją atleisti. Tačiau, kaip ji sakė, padedant DR WALE, jai viskas grįžo į savo vėžes. Perskaičiusi jos liudijimą, susisiekiau su DR WALE, nes turėjau rimtų ginčų su savo vyru, kuris ketino nutraukti mūsų dešimties metų santuoką. Kai pasakiau DR WALE'ui, kas vyksta mano santuokoje, jis man pasakė, kad mano santuokoje viskas bus gerai, ir aš juo tikėjau. Taigi jis užkeikdavo mane ir štai mano vyras vėl pradėjo su manimi elgtis gerai. Džiaugiuosi, kad gavau šį liudijimą, nes tai padėjo man rasti ramybę ir ramybės savo santuokoje. Taip pat galite susisiekti su DR WALE jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. Sveiki, mano vardas Stephanie Dizon, iš Norvegijos. Tiesiog noriu pasidalinti savo patirtimi su pasauliu apie tai, kaip susigrąžinau vyrą ir išsaugojau santuoką... Buvau vedęs 7 metus su 2 vaikais ir laimingai gyvenome, kol viskas pradėjo darytis negražu ir beveik kiekvieną kartą susipykdavome ir ginčydavomės... buvo dar blogiau, kai jis pateikė prašymą dėl skyrybų... Stengiausi, kad jis persigalvotų ir liktų su manimi, nes mylėjau jį iš visos širdies ir nenorėjau jo prarasti, bet viskas tiesiog nepavyko... jis išsikraustė iš namų ir vis tiek ėjo į priekį paduoti skyrybų... Prašiau ir bandžiau viską, bet vis tiek niekas nepadėjo. Proveržis įvyko tada, kai kažkas mane supažindino su šiuo nuostabiu, puikiu burtininko daktaru Akharia, kuris galiausiai man padėjo... Niekada nebuvau tokių dalykų gerbėjas, bet tiesiog nenoriai nusprendžiau pabandyti, nes buvau beviltiška ir likau be kito pasirinkimo... meldėsi specialiomis maldomis ir užkalbino jį meilės kerais. Per 72 valandas jis man paskambino ir pasakė, kad atsiprašė dėl visų patirtų emocinių traumų, grįžo į namus ir toliau gyvename laimingai, vaikai taip pat laimingi ir laukiamės trečiojo vaiko... daug porų, turinčių problemų visame pasaulyje, ir jos turi gerų naujienų... Tiesiog pagalvojau, kad turėčiau pasidalinti savo patirtimi, nes tvirtai tikiu, kad kažkam to reikia... susisiekite su juo šiandien el. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  24. Mano vardas yra Danutė Arnė.. Su malonumu jums visiems pasakysiu, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką. Nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė prašymą dėl skyrybų, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, neturėjau kitos išeities, kaip ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau galvoti. ir ilgai susisiekiau su DR Ibinoba ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Jei ne daktaro Ibinobos pagalba, nežinau, kas būtų buvę iš mano santuokos, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo prarasti. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Dr. Ibinobą mielai rekomenduočiau visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos bet kokioje situacijoje, susisiekite su daktaru Ibinoba per WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com.. Tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

    AtsakytiPanaikinti
  25. Sveiki visi, DR WALE dėka esu apimtas džiaugsmo. Mano vyras prieš kelerius metus mane paliko dėl kitos moters ir aš buvau labai sugniuždyta, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir mažai apmokamu darbu. Jau beveik pasidaviau, kol internete pamačiau liudijimą apie DR WALE ir nusprendžiau su juo susisiekti. Paaiškinau jam savo problemą ir jis patikino, kad po kelių savaičių pamatysiu teigiamą rezultatą. Nenuostabu, kad kitą dieną po burto grįžo mano vyras, prašydamas manęs atleisti ir pažadėjo niekada nepalikti. Mano vyras grįžo jau aštuonis mėnesius ir mes niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau DR WALE, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas greitai palengvindamas, taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Mano buvęs vyras ir aš visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų 2017 m. vasario mėn. Bet aš visada norėjau su juo vėl susitikti, tereikėjo apsilankyti šioje burtų ratų svetainėje praėjusį gruodį, nes mano svajonė buvo pradėti Nauji metai su vyru ir laimingai gyventi su juo. Šis burtų raitininkas paprašė konkretaus meilės burto man ir mano vyrui, ir aš jį sutikau. Ir šis galingas burtininkas pradėjo veikti savo magiškai. Ir praėjus kelioms savaitėms po to, kai man suveikė šis burtų raitiklis, mano vyras man paskambino, kad vėl būtume kartu, ir gailėjosi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano burtai veikia, nes spėkite: mano „vyras“ grįžo ir ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Ačiū DR WALE už jūsų galingus burtus. Žodžių neužtenka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. JUMS SKUBIAI REIKIA RAKETO RATUKO, KURI PADĖTŲ SUGRĄŽINTI BUVUSI PARTNERIS DR WALE YRA JUMS TINKAMAS ŽMOGUS. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

    SVEIKAS, Ieškau pagalbos, kaip susigrąžinti savo buvusį mylimąjį, kuris išsiskyrė su manimi prieš trejus metus... Mane sukrėtė išsiskyrimas ir vos nenorėjau nusižudyti, bet dėkoju Dievui, kad gavau susisiekite su DR WALE, dvasiniu tėvu, padėjusiu man susigrąžinti buvusį mylimąjį po ilgų pagalbos ieškojimų įvairiose vietose. Kai susisiekiau su DR WALE, viską jam paaiškinau, todėl jis pasakė man savo padrąsinančius žodžius ir pasakė, kad paruoš man burtą, kuris padės susigrąžinti buvusį meilužį per kelias savaites. patikėjo jo žodžiais, nes mane nukreipė draugas, kuriam jis padėjo, ir dabar mano buvęs mylimasis grįžo ir mes laimingai gyvename kartu, kad kitą mėnesį susituoktume. Jei jums reikia kokios nors pagalbos, pavyzdžiui, susigrąžinti meilužį, loterijos laimėjimo burtus, juodosios magijos burtus E.T.C. Tada siūlau susisiekti su DR WALE dabar per jį
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  28. Sveiki visi čia esantys!! Mano sužadėtinė lesbietė, kuri mane paliko, grįžo, noriu su jumis visais šioje svetainėje pasidalinti savo liudijimu, kad tai mano laimė, pernai žmona lesbietė paliko mane dėl kitos moters, ji palieka mane vieną ir aš jos pasiilgau, nes viskas buvo taip sunku man, nes aš tikrai ją labai myliu, nepraradau vilties ir stengiuosi ją susigrąžinti, kai ieškojau internete ir skaičiau daktaro WALE liudijimus, kaip jis padėjo žmonėms ten susigrąžinti Buvęs meilužis, aš turėjau nėra kito pasirinkimo, kaip ieškoti pagalbos, aš susisiekiau su daktaru WALE ir paaiškinau jam savo problemą, dr. WALE Garantuokite, kad nesijaudinsiu, tai padės man užkalbėti meilės kerus, sugrąžins mano žmoną lesbietę ir užtikrins mane per trumpą laiką. Savaitę, tai buvo tarsi magija, mano žmona, kuri mane paliko, būtinai grįš atgal, negalėjau patikėti, kai ji paliko kitą moterį ir ji grįžo pas mane su tokia meile ir rūpestinga valia dabar yra kartu, aš niekada to nepamiršiu pagalba, kurią man padarė daktaras WALE – meilės burtai, sugrąžinę mano žmoną. Jei esate čia ir jums reikia pagalbos susigrąžinti buvusįjį, susisiekite su gydytoju WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Noriu paliudyti apie galingą DR WALE, kad išgelbėjo mano santuoką. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nėra sunku parodyti ir pasakyti žmonėms, koks esu dėkingas už tai, kad mano santuoka buvo melodinga ir sklandi. Stengiamės pozityviau vertinti savo santuoką su vyru, atrodo, kad tai truko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano vyrą ir jie abu persikėlė į kitą vietą. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir grąžinti žinutes. Mano draugas supažindino mane su galingu burtininku, pavadintu DR WALE, kuris padėjo man išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per kelias savaites sugrąžino mano vyrą. Nustebau ir nustebau, kai dėl galingo DR VELO meilės burto mano vyras paskambino prašydamas atleidimo. Jei turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekite su DR WALE šiais būdais. Galite jam paskambinti arba parašyti tiesiogiai per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El.
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  30. Sveiki, draugai, mano gyvenimas buvo beveik pasibaigęs, kai mano vyras pasakė, kad nori skyrybų po to, kai buvome susituokę 15 metų, bet man pavyko išsaugoti savo santuoką su burtininko, vadinamo daktaru Ajayi, pagalba. Jis sugebėjo atkurti taiką. mano namuose meilės burtai, o mano vyro meilė man dabar yra didžiulė. Jei santuokoje ar santykiuose kyla problemų, susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp: +2347084887094, kad surastumėte ilgalaikį sprendimą.

    AtsakytiPanaikinti
  31. Ištekėjau už savo mokyklos vaikino, abu kartu turime du vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras pradėjo juokingai elgtis su manimi. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinojau, kad mano vyras nėra toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos aš sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas vyksta mūsų santuokoje, buvo mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo tinkamu metu ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali su juo susisiekti, ir jis sugrąžins tavo laimę. WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  32. Kartais mūsų santuokose nutinka bėdų, bet tai ne visada tęsiasi, kai kovojame, kad jas ištaisytume, aš turėjau problemų su santuoka 2021 m. liepos mėn. tai buvo siaubinga patirtis, kad beveik praradau santuoką, mano vyras manė, kad apgaudinėju, nes visada sulaukiu skambučių iš darbo aš bandžiau priversti jį suprasti, kad jie yra tik mano bendradarbiai, jis niekada manimi netikėjo, jis pateikė skyrybų prašymą, o dokumentai buvo baigti, man tai buvo kaip svajonė, bet visa tai buvo realybė, kurią man reikėjo sustabdyti, nes Aš myliu jį, tai buvo graži santuoka ir net negalėjau įsivaizduoti, kad galiu palikti santuoką, turėjau kreiptis pagalbos į DR WALE. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir, žinoma, jis man padėjo, paruošė man meilės burtą ir patikino mane saugumu, Mano vyras nutraukia skyrybas ir vėl mane myli. Štai kodėl esu čia, kad papasakočiau žmonėms apie DR WALE ir kaip jis man padėjo. Jei išgyvenate santuokos ir santykių problemas, tiesiog susisiekite su juo jo WhatsApp/Viber: ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Esu patenkinta tuo, kaip pasitikėjau dr. Ilekhojie sugrąžinti savo buvusį vyrą po beveik metų išsiskyrimo. Prieš susitikdamas su dr. Ilekhojie, aš ieškojau daugelio svetainių, ieškančių būdų, kaip susigrąžinti mano buvusį vyrą po to, kai jis paprašė išsiskirti iš manęs be jokios priežasties. Buvau nuniokotas, bet dr. Ilekhojie man suteikė vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po to, kai jis atliko susitaikymo burtą, mano vyras po dviejų dienų paskambino ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis atvyko namo ir aš buvau labai laiminga vėl su juo susitikti. Aš naudoju tai, kad įvertinčiau dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, ir taip pat padėti daugeliui kitų žmonių. Aš palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. „WhatsApp“ +2348147400259 ir el. Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  34. Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju daktarui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo atkurti mano namus ir laimę, kurią dalinausi su vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  35. SU DR ISIKOLO SUGRĮSTI SU SAVO BUVUSIU YRA GALIMA
    DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  36. Esu vedęs vyras, turėjęs nesusipratimų su žmona, nes mums nepavyko pagimdyti vaiko. Buvau apakęs ir ištiko prievarta prieš savo žmoną, sakydama jai, kad ji yra visko priežastis. Tačiau niekada nežinojau, kad mano šeimos problemos priežastis yra kažkas kitas. Vieną dieną galvojau apie dalykus ir paskambinau savo žmonai, kad paklausčiau, iš kur kyla mūsų problemos. Ji niekada nežinojo, ką pasakyti, aš, būdamas vyras, nebegalėjau to pakęsti, todėl paaiškinau dalykus draugui, kuris supažindino mane su dvasingu žmogumi, vardu daktaras Ajayi, kuris man pateiks sprendimą, kurio gyvenime nesigailėsiu. . Susisiekiau su dvasininku, paaiškinau jam savo situaciją ir jis papasakojo reikalingus dalykus, reikalingus aukai. Po mėnesio darbo mano žmona pastojo ir aš tuo labai jaudinausi, nes būtent to laukiau, dėkoju gydytojui AJAYI už puikų darbą, kurį jis padarė mano šeimai. Nesidrovėkite savo gyvenimo problemų, susisiekite su Dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    Taip pat galite susisiekti su juo dėl šių burtų

    meilės burtai
    loterijos burtas
    keršto burtai
    apsaugos burtas
    ir bet koks kitas dalykas, sukeliantis jums problemų gyvenime

    AtsakytiPanaikinti
  37. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  38. Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą moterį, kurią sutiko internete, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų dėl meilės savo vyrui, nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau DR WALE WhatsApp numerį, kuris buvo komentare. WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per savaitę, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis ir rūpestingesnis. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  39. Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  40. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  41. VEIKSMINGAS IR GALINGAS MEILĖS RABUOTOJAS DR WALE
    Mano vyras po penkerių (5) santuokos metų mane atstūmė vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis WHATSAPP +2347054019502 rašybos mechanizmas padėjo moteriai susigrąžinti vyrą, ir aš jam atsakiau į jo WHATSAPP ir jis man pasakė, kad moteris užkeikimas mano vyrui ir jis man pasakė, kad jis man padės, o po kelių dienų aš susigrąžinsiu savo vyrą. Aš juo patikėjau ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Ačiū už DR WALE. Susisiekite su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com Ačiū, DR WALE. Tegul jūsų dievai visada atlygina jums už jūsų gėrį.

    AtsakytiPanaikinti
  42. Sveiki, žiūrintieji internete, noriu pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip man padėjo susigrąžinti žmoną. Buvau apgavikas, o žmona kelis kartus mane pagavo. Bandžiau susitvarkyti ir kiekvieną kartą apgaudinėdavau vis iš naujo. Manau, nesupratau, ką ji man reiškia, kol nepaliko manęs ramybėje. Pradėjau ieškoti būdų, kaip ją susigrąžinti, bet atrodo, kad niekas nevyksta tobulai, kol aptikau straipsnį apie DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių visame pasaulyje susigrąžinti santykius. Susisiekiau su juo jo WhatsApp numeriu +2347054019402 ir jis patikino, kad mano žmona po kelių savaičių sugrįš pas mane su savo galinga magija, o aš sumokėjau šiek tiek eurų už darbui reikalingas medžiagas. Keista, bet mano žmona grįžo namo po kelių savaičių sakydama, kad vis dar mane myli, ir aš prisiekiau daugiau niekada jos neapgaudinėti. Viskas DR WALE dėka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  43. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  44. Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  45. SU DR ISIKOLO LABAI GALIMA GRĮSTI SU SAVO BUVUSIU
    DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  46. Esu labai dėkingas daktarui Ilekhojie, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris mane paliko dėl kitos moters. Tą akimirką vyras mane paliko, aš praradau viską ir ištisas savaites neišėjau į lauką, nes mes kartu jau daugiau nei 20 metų. Viskas apsivertė, kai draugas man suteikė daktaro Ilekhojie WhatsApp kontaktą. Aš jam parašiau žinutę ir papasakojau apie skausmą, kurį išgyvenu, o jis man pasakė, kad padės mums susitaikyti. Jis man pasakė, ką pateikti, ir buvo labai sąžiningas ir teisingas. Per 3 dienas mano vyras, kuris savaitei išėjo iš namų, paskambino paklausti apie mano gerovę ir pradėjo atsiprašinėti. Dėkojame dr. Ilekhojie, kuris leido tai padaryti. Kreipkitės į jį pagalbos. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  47. Vos neatėmiau gyvybės dėl vyro, kuris mane paliko ir nustojo man skambinti. Jis pasakė, kad manęs nebemyli, aš bandžiau jo maldauti, bet jis man neatsakys, kol nesusipykome ir neišsiskyrėme šešis mėnesius, po to suprantu, kad negaliu išeiti be jo. Bandžiau viską, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. kol nesusitikau su šiuo žmogumi, vardu DR WALE, susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas atsitiko tarp manęs ir mano vyro iki mūsų išsiskyrimo. Jis manęs paklausė, kad per daug nebijočiau, kad vėl viskas bus gerai. jis liepė man susimokėti už daiktus, kuriuos panaudos ruošdamas meilės burtą man, o aš sumokėjau ir vykdau visus jo duotus patarimus ir instrukcijas. Padėjęs man užburti meilę ir štai, mano vyras grįžo per savaitę. maldaudamas manęs atleidimo, buvau labai nustebęs, kad vis dar egzistuoja tokie burtų raikikliai kaip DR WALE. Jei kam nors reikia pagalbos, nuoširdžiai susisiekite su DR WALE šiandien per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
    iš tikrųjų jūs esate geriausias DR VELAS, ačiū, kad vėl padarėte mano namus laimingais namais. Niekada negaliu nustoti kalbėti apie jus, pone. tai tikrai puikus žmogus, galite susisiekti su juo dėl bet kokių problemų sprendimo
    (vienas) loterijos burtas
    (du) buvęs atgal
    (trys) pastoti
    (keturi) išgydyti bet kokią ligą, ligą ir infekciją
    Ir daugelis kitų susisiekite su šiuo puikiu vyru šiandien ir gaukite savo
    Problemos išspręstos 100%

    AtsakytiPanaikinti
  48. Laba diena visiems, esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau buvusį vyrą. Viskas prasidėjo nuo to, kad mano vyras apgaudinėjo mane su kita moterimi, jam nežinodamas, kad moteris yra burtininkė, moteris užkalbina mano vyrą, dėl ko mano vyras pakeitė savo jausmus man ir vaikams ir sulaužė mūsų penkerių metų santuoką. Buvau sutrikusi ir patiriau stresą dėl vienišos motinos skausmų, todėl paskambinau draugei ir paaiškinau jai savo vedybinius iššūkius, ji nurodė ir nurodė man susisiekti su šiuo puikiu galingu burtininku vardu DR WALE. Pagrindinė priežastis, kodėl ji nurodė Aš susisiekiau su DR WALE dėl to, kad pastaruoju metu ji internete perskaitė kai kuriuos liudijimus, kuriuos kai kurie žmonės parašė apie galingą burtų ratuką DR WALE, ir aš buvau labai patenkinta, todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į jį, o jis puikiai atliko savo darbą. užkeikdamas savo vyrą ir panaudodamas kitos moters galias, dėl kurių jis sugrįžo pas mane ir maldavo atleidimo. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Visi, turintys problemų dėl santuokos, skyrybų, prarastų meilužių ar su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  49. MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
    Mano vardas Nikolina Vesic. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  50. Susisiekite su sąžiningiausiu ir galingiausiu burtininku, vardu Dr Isikolo, kuris gali jums tikrai padėti.
    Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju gydytojui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo man atkurti namus ir laimę, kurią dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  51. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Jo mama taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei ryšį, kuriuo kadaise dalijome. Jis grįžo namo po 3 dienų, kaip mane patikino daktaras Ilekhojie, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie. El. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite jį naudoti „WhatsApp“ (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  52. Aš ir mano vyras išsiskyrėme po 7 metų santuokos. Skyrybos buvo neišvengiamos, nes pastaruoju metu mūsų santykiai nebuvo geri. Kai gavau skyrybų dokumentus, tai mane sulaužė ir savaitę nebuvau savimi. Vyras, su kuriuo viską sukūriau, paprašė manęs išsiskirti. Išsiunčiau tiek daug žinučių, kad įtikinčiau jį, ir jis nenorėjo matyti manęs ir mūsų 2 vaikų. Vieną dieną naršydamas internete po to, kai papuoliau į depresiją, radau daktarą Ilekhojie, kuris padėjo man susitaikyti su vyru. Jau praėjo 2 mėnesiai, kai jis atšaukė skyrybas ir grįžo namo. Esu laiminga ir kupina įspūdžių dalindamasi savo buvusia patirtimi. Ačiū daktarui Ilekhojie ir jo protėviams, kurie tai leido. Esu čia, kad rekomenduočiau visiems, turintiems problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekti su Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  53. Man buvo labai sunku, kai sužadėtinis paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis sujungė mus ir meilė bei laimė buvo visiškai atkurta. Jo žodžiai yra įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 3 dienas, kad susijungsime, o tai mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  54. Sustabdykite išsiskyrimą, skyrybas ar meilužių atstūmimą... Net jei jūsų padėtis atrodo beviltiška! Susisiekiau su tikru burtininku, kuris man padėjo pakeisti savo vyro širdį, kad vėl mylėtų ir norėtų manęs. Jei turite problemų santuokoje ar santykiuose, Dr Ilekhojie padės atkurti meilę ir įsipareigojimą jūsų namuose. Jo burtų galia yra tokia veiksminga ir gali suvienyti iširusią santuoką ir santykius. Susisiekite su juo šiandien ir padėkokite man vėliau. Susisiekite +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  55. Negaliu nustoti dėkoti DR WALE už tai, kad padėjo susigrąžinti mano merginą, kuri paliko mane dėl kito vyro savo darbo vietoje. Buvau šokiruotas, kai ji išsiskyrė su manimi ir man reikėjo pagalbos, bet viskas, ką padariau, kad atgaučiau jos nugarą, nepavyko. . Jei ne DR WALE, su kuria susipažinau internete, įsikišimo, nebūčiau susigrąžinęs savo merginos, nes DR WALE paruošė meilės burtą, kuris per kelias dienas ją sugrąžino pas mane. Myliu savo merginą ir džiaugiuosi, kad vėl ją susigrąžinau. Ačiū, DR WALE, ir pažadu pasidalinti savo patirtimi su jumis su visais, kad visi, kuriems reikia pagalbos, taip pat galėtų gauti pagalbos, nes jūs esate geras ir nuostabus žmogus, kurį Dievas atsiuntė padėti tiems, kuriems reikia pagalbos. jo kontaktinė informacija, jei jums prireiktų jo pagalbos. WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  56. Po 2 metų skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir, nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras, mano vyras, nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais metais, ir paprašė grįžti namo. Daktaras Ilekhojie taip pat davė man vaisingumo vaistažolių, o dabar mano santuoka grįžo ir aš patvirtinau, kad esu nėščia jau 18 savaičių. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  57. Nuoširdžiai dėkoju Katicai Petkevičiui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugadintus namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  58. Tai nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors patyriau savo gyvenime. Niekada nemaniau, kad daugiau nusišypsosiu, kai vyras paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos jį sugrąžinti žlugo ir aš buvau beviltiška ir maniau, kad daugiau jo nebematysiu, kol sutikau moterį Henna socialiniuose tinkluose. kuris man papasakojo apie daktarą Ilekhojie. Ji davė man savo WhatsApp numerį, aš su juo susisiekiau ir jis patikino, kad per 72 valandas mano vyras grįš į namus. Jis man pasakė, kad atliks ritualą, kad mus suvienytų. Mažiau nei po 72 valandų paskambino mano vyras, kuris per mėnesį man nepratarė nė žodžio ir paprašė grįžti namo. Iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug realus, kad būtų tiesa. Žinau, kad tiek daug moterų čia susiduria su ta pačia problema, bet aš kreipiuosi į daktarą Ilekhojies ir paprašysiu jo pagalbos.

    El. paštu gethelp05@gmail.com
    WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  59. laimėjau loterijoje, o tada žmonės manęs nuolat klausinėjo, kaip man tai pavyko, taip, taip, yra maža paslaptis, apie kurią visi nežinojote, man pavyko laimėti 20 000 000 USD loterijoje, pasitelkęs Dr Victory loterijos laimėjimo burtą, Jis davė man numerį, kad galėčiau žaisti, ir nurodė, kada žaisti loterijoje, o aš padariau, kaip jis nurodė, mano brangūs draugai praturtėti niekada nebūna per laimę. Niekada nelaimėjome, turime eiti teisingu keliu, kad gautume tai, ko norime. Aš sakau tai čia, nes noriu, kad visiems būtų geriausia, jūs negalite laimėti loterijoje tiesiog taip, turite tiksliai žinoti, ką daryti, ką daryti žaisti ir kada žaisti. Tai tiesa, kurios niekas jums nepasakys. Jei norite laimėti arba žinote, apie ką aš kalbu, tiesiog susisiekite su daktaru Victory čia:
    Paštas: Victorysolutiontemple@gmail.com
    Skambinti/Whatsapp numeris: +16692093663
    svetainė: http://victorysolutiontemple.info

    AtsakytiPanaikinti
  60. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  61. Aš tiesiog apmaudu, kad tiek daug kartų buvau apgauta. Ačiū, daktare Ilekhojie, norėjau, kad būčiau jus radęs anksčiau, sutaupęs daug skausmo ir pinigų. Išbandžiau daugybę burtų ratukų, baltosios magijos, energijos gydytojų. Aš bandžiau ir nė vienas iš jų nepadėjo. Jie pažadėjo man mėnulį ir kad susigrąžinsiu buvusį vyrą, nes viskas buvo sudėtinga ir mano vyras išsikraustė. Išleidau pakankamai pinigų savo svajonių kelionei į Pietų Ameriką, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. Daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis. Dabar aš grįžau kartu su vyru ir savo vaikų tėvu ir viskas klostosi sklandžiai. Dėkojame už pagalbą Dr. Skambinkite/Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  62. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  63. Aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė man susitaikymo ritualą. Po 48 valandų mano vyras grįžo namo po tiek daug mėnesių išvykęs iš mūsų namų, taip nuostabu!! Jis atsiprašė už savo klaidą, už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Mūsų santuokinis ryšys dabar stipresnis ir toks, koks buvo anksčiau. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad sugrąžinote mano vyrą. Rekomenduoju Dr Ilekhojie visiems, kurie turi problemų santuokoje / santykiuose. Štai jo kontaktas skambinkite / Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  64. Mes su buvusiu vyru visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų vasarį. Bet aš visada norėjau su juo sugrįžti, tereikia apsilankyti puslapyje, kuriame mačiau daktaro Ilekhojie komentarus, nes mano svajonė buvo pradėti naują puslapį su savo vyru ir laimingai gyventi su juo. Daktaras Ilekhojie paprašė atlikti susitaikymo ritualą ir aš jį sutikau. Po 48 valandų ritualas man pasiteisino ir mano vyras paskambino, kad gailisi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano vyras grįžo ir mes ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų galingus ritualus. Žodžių neužtenka, kad įvertintum jūsų gerą darbą. Paprašykite jo pagalbos. El. paštu gethelp05@gmail.com ir telefonu / WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  65. Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  66. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Aš esu Ana Noreika. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  67. Mano vyras po trejų (10) santuokos metų mane atstūmė vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir mūsų 3 vaikus kentėti. Negaliu paleisti, nes tikrai myliu savo vyrą, o vaikai nuolat klausia apie savo tėvą. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį internete, pamačiau įrašą apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti santykius ir santuoka. Susisiekiau su juo ir viską paaiškinau. jis pažadėjo man padėti susigrąžinti vyrą. Aš juo tikėjau ir pasitikėjau. Jis davė man nurodymus, kurių aš uoliai vykdau. Mano vyras sugrįžo ir man bei vaikams nežinomas, mano vyras nupirko mums naują namą Dubajuje ir dabar gyvename laimingai. Aš pažadėjau daktarui Ilekhojie, kad viską papasakosiu pasauliui... Dr. Ilekhojie dėka žemiau pateikiami jo kontaktiniai duomenys. Galite susisiekti su daktaru Ilekhojie iš bet kurios pasaulio vietos.

    WHATSAPP/SKAMBINTI telefonu +2348147400259
    EL. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  68. Aš rimtai negaliu nuslėpti džiaugsmo ir laimės, kurią šiuo metu jaučiu savyje. Jau daugiau nei metus turiu problemų dėl santykių. Mano vyras paliko mane prieš 2 savaites po 18 santuokos metų. Jis išvyko pas merginą, jaunesnę už jį daugiau nei 20 metų ir gyvenimas man buvo labai sunkus emociškai, bet aš meldžiausi ir tikėjau Dievu, kol nesusisiekiau su daktaru Ilekhojie ir visos mano santykių problemos dingo, jis atliko susitaikymo ritualą. ir jis sugrąžino mano vyrą po 48 valandų, kai su juo susisiekiau... Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už pagalbą. SUSISIEKITE SU JU DABAR WHATSAPP/SKAMBINTI per +2348147400259 EL.paštą: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  69. KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RYTIKIO, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DR. ISIKOLO.
    Laba diena visiems mano vardas Gabija Egidijus. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir vis ieškojau pagalbos iš visur, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jam parašyti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  70. MANO VYRAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. WALE'o PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARTOJAS Sveiki visi. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl susiklostys, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas už Visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR WALE, kuris mane išgelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino laikytis, ką aš mielai padariau, o jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per savaitę, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  71. Aš tiesiog apmaudu, kad tiek daug kartų buvau apgauta. Ačiū, daktare Ilekhojie, norėjau, kad būčiau jus radęs anksčiau, sutaupęs daug skausmo ir pinigų. Išbandžiau daugybę burtų ratukų, baltosios magijos, energijos gydytojų. Aš bandžiau ir nė vienas iš jų nepadėjo. Jie pažadėjo man mėnulį ir kad susigrąžinsiu buvusį vyrą, nes viskas buvo sudėtinga ir mano vyras išsikraustė. Išleidau pakankamai pinigų savo svajonių kelionei į Pietų Ameriką, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. Daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis. Dabar aš grįžau kartu su vyru ir savo vaikų tėvu ir viskas klostosi sklandžiai. Dėkojame už pagalbą Dr. Skambinkite/Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu: (gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  72. Su DR WALE galite susigrąžinti savo buvusįjį ir išgydyti savo nevaisingumo problemas
    Kai susipažinau su DR WALE, mano vyras išsiskyrė su manimi, nes buvau 41 metų nevaisinga moteris ir išgyvenu 23 metus. Buvau sugniuždyta ir sutrikusi kaip savo amžiaus moteris, kol prisijungiau prie interneto ir ieškojau pagalbos, kaip susituokti, tada sutikau DR VELĄ. Praėjus kelioms savaitėms po to, kai susisiekiau su DR WALE, mano buvęs vyras grįžo namo ir prašė, kad atleisčiau ir atsiimčiau jį po šešių mėnesių skyrybų. Priėmiau jį atgal ir tada pasakiau DR WALE apie savo nuogumą, kad jis man padėtų. Jis padarė vaisingumo burtus ir po kelių savaičių, kai jį baigiau, aš pastojau. Mano vyras pastojo ir aš pagimdžiau sūnų. Šiuo metu esu gražaus sūnaus mama ir džiaugiuosi savo santykiais. Visa tai dėka DR WALE ir jo nuostabaus darbo. Susisiekite su DR WALE per WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402. El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  73. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar per: isikolosolutionhome@gmail.com Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  74. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  75. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie daktarą Ilekhojie per internetą. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu sprendimą, kurio man reikia norint atkurti santuoką. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip laikytis jo procedūrų, nes turėjau įrodymų, kad hs yra patikimas ir jis nieko nevilkino. Jis atliko susitaikymo ritualą man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta. Tai įvyko lygiai per 3 dienas, kaip pažadėjo daktaras Ilehojie. Jis tikrai puikus pagalbininkas. Jei kyla problemų, tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348147400259 arba el. paštu adresu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  76. Su vyru neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Per 3 dienas grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. Labai rekomenduoju bet kam susisiekti su Dr Ilekhojie el. paštu: {gethelp05@gmail.com} arba Whatsapp +2348147400259 dėl bet kokių problemų, susijusių su meile, apsauga, pinigais ar psichinėmis galiomis.

    AtsakytiPanaikinti
  77. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mano vardas yra Ana Noreika, o su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  78. Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  79. Mano vyras pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Whatsapp +2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  80. Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po devynių mėnesių išsiskyrimo su žmona iš kivirčo ir ji išėjo ir niekada negrįžo pas mane, aš padariau tiek daug, kad ją susigrąžinčiau, bet niekas nepasisekė iki tol, kol pamačiau komentarą internete, kai kažkas liudijo, kaip DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą, taip aš susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir, parašęs savo problemą, jis patikino, kad padės man susigrąžinti žmoną. Praėjus kelioms dienoms po meilės burto ir po to, kai jis tai padarė, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad šiandien jai labai gaila, aš grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą, jo kontaktiniai duomenys yra: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  81. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  82. Iki šiol negaliu jums padėkoti pakankamai galingam daktarui Ilekhojie. Mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes aš negalėjau pagimdyti dėl PCOS. Buvau toks sugniuždytas ir net bandžiau atimti gyvybę. Mano draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie, kuris padėjo atkurti jos iširusią santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir daugiau tyrinėjau jį, ir jis man pasakė, kad visi mano rūpesčiai bus išspręsti ir mano vyras grįš namo. Jis man pasakė sumą, kurios man reikėjo, kad galėčiau aprūpinti darbą ir, skirtingai nei kiti, aš jam siunčiau pinigus tik vieną kartą. Lygiai po 48 valandų mano vyras, kurio nemačiau beveik metus, pasirodė prie mano durų laiptelio ir apsiverkė. Buvau sukrėstas, bet taip nutiks daktaras Ilekhojie. Viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu 3 mėnesius nėščia dėl žolelių, kurias gydytojas Ilekhojie atsiuntė padėti man pastoti. Džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo istorija apie daktarą Ilekhojie ir jo kontaktą... WhatsApp jam: +2348147400259 Rašykite jam el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  83. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  84. Mačiau nuostabų Helmos liudijimą susitaikymo puslapyje apie gerus daktaro Ilechodžie darbus. Niekada netikėjau, nes apie tokį stebuklą dar nebuvau nieko girdėjęs. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / skambinkite / viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  85. Praeityje turėjau sunkių santykių su savo vyru, dėl kurių išsiskyriau su pirmuoju vyru. Prisiminimai apie vyrą vis dar buvo manyje ir aš supratau, kaip labai jį myliu ir kaip jo pasiilgau. Tą naktį karčiai verkiau galvodama, kad praradau vyrą, kurį taip mylėjau. Paprašiau patarimo, ką daryti, o mano draugas man davė DR Ilekhojie kontaktą, konsultavau jį, nes jis daug kam padėjo susitaikyti. Vos per 4 dienas aš susidūriau su dvasinio susitaikymo maldomis su juo ir viskas mano gyvenime apsivertė į gera. Dabar vėl laimingai gyvenu su vyru, planuojame atnaujinti įžadus ir vėl susituokti. Šiandien liudiju, kad daktaras Ilekhojie yra visų problemų, susijusių su nutrūkusiais santykiais ar santuoka, sprendimas. susisiekite su juo dėl bet kokių problemų sprendimo. Whatsapp +2348147400259 arba jo el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  86. Prieš 4 metus man buvo diagnozuota fibroma ir komplikuota endometriozė. Mano sveikatos būklė plyšo širdyje, nes tai sukėlė mėnesinių skausmus, pilvo pūtimą prieš menstruacijas, apatinį pilvo spaudimą, dėl kurio prasidėjo gausios mėnesinės. Gydytojas man skyrė įvairių vaistų gydymui. Nepaisant apsilankymo pas kelis gydytojus, mano sveikata nepagerėjo, nes jie galėjo pasakyti ir pasiūlyti tik operaciją. Būdamas pasidavimo slenksčio, nuėjau į internetą, kad paieškočiau bent gydymo. Bet vietoj to radau vaistą. Internete perskaičiau moters, kuri sirgo fibroma, liudijimą. Ji pasidalijo gydytojo Ilekhojie el. pašto adresu, kuris aprūpino ją žolelėmis ir valymu. Trumpai tariant, aš vartoju vaistažoles jau 3 savaites ir, laimei, po to, kai išgėriau, viskas buvo gerai. Norėčiau pasakyti, kad tuo viskas ir baigėsi, nes nuo to laiko neturėjau jokių simptomų.
    Nekelkite sau didesnio pavojaus, naudokite specialiai dr Ilekhojie pagamintą vaistažolių preparatą. Jei susidomėjote, susisiekite su juo el. paštu gethelp05@gmail.com ir Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  87. Niekada nepamiršiu DR WALE pagalbos ir septintosios dvasios, kurią man suteikė, kai turėjau problemų dėl santuokos. Esu vedęs jau šešerius metus ir su vyru labai mylime vienas kitą. Po trejų mūsų santuokos metų mano vyras staiga pasikeitė, jis užmezgė romaną su moterimi lauke, aš tai pastebėjau, tada meldžiau Dievo įsikišimo. Reikalas tapo rimtesnis, kad turėjau tai aptarti ir su draugu, meldžiausi, kad mano vyras nepaliktų svetimos moters. Mano vyras ką tik vieną dieną grįžo namo. Jis pasiėmė keletą drabužių ir paliko mane bei vaikus savo šeimininkei. Tuo metu buvau sutrikęs, nežinojau, ką daryti, nes praradau savo vyrą ir santuoką. Ieškojau pagalbos internete, mačiau daug žmonių, kurie dalijasi liudijimais apie tai, kaip DR WALE ir septynios dvasios padeda jiems išspręsti santuokines problemas, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp +2347054019402 ir papasakojau jam savo problemą ir man buvo pasakyta: Būkite ramūs, kad atėjau į reikiamą vietą, jei galėčiau susigrąžinti savo vyrą per artimiausias dvidešimt vieną dieną. Jis papasakojo, kas nutiko mano vyrui ir kaip tai atsitiko, kad mano santuoka bus atkurta. Didžiausiai mano nuostabai Prieš dvidešimt vieną dieną mano vyras atėjo į mano kabinetą klūpėdamas maldaudamas, kad širdyje rasčiau vietą, kur jam atleisti. Iš pradžių negalėjau patikėti, kad svajoju. Mano vyras pažadėjo, kad daugiau niekada manęs neapgaudinės ir mes grįžome taikesni ir laimingesni kartu. mano draugai, skaitantys tai dabar, jūsų atvejis nėra pats blogiausias, kodėl gi nepateikus DR WALE ir septynių dvasių teismo.. Jie daro staigmenas.. Žinau, kad nepasigailėsite. Jis gali sutvarkyti jūsų santykius su buvusiu partneriu. Dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE mano santuokai išsaugoti. susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  88. Esu čia, kad visus apšviesčiau apie gerus daktaro Ilekhojie darbus. Aš ir mano buvusi žmona jau 2 metus turėjome problemų ir bandėme konsultuotis ir kalbėtis su savo tėvais, bet niekas nepadėjo. Mes kovojame dėl visko ir išsiskyrimas buvo neišvengiamas, kol nepamačiau daktaro Ilekhojie apžvalgos. Susisiekiau su juo ir informavau apie savo būklę. Jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kuris užtikrins, kad tarp manęs ir žmonos atkurtas ryšys. Jau praėjo savaitė, kai kreipiausi į jo pagalbą, o mano ir žmonos reikalai pradeda gerėti. Vėl pradėjome gyventi tame pačiame miegamajame ir abu informavome savo advokatus, kad atidėtų skyrybų planus. Dabar esu toks laimingas, kad vėl galiu džiaugtis savo žmona. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  89. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  90. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  91. Džiaugiuosi, kaip patikėjau labai sąžiningam vyrui, kuris po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp / Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  92. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima, ja sam Gabija Egidijus. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  93. Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę ir turime du vaikus, berniuką ir mergaitę. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį, o po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Grįžo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpino nei manimi, nei vaikais. Būna, kad išeina ir net 2-3 dienas negrįžta namo. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, pataisyti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi pagalvojau, kad reikia pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis mane užkalbino. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  94. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  95. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir akimirksniu susirgau, kai ieškojau atsitiktinių istorijų internete, pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  96. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  97. Radau dieviškąjį pagalbininką, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako darys, prireikė kelių dienų, kol mano burtai išaiškėjo, o rezultatai nuostabūs... telaimina jus ir, kad Dievas jus saugotų ir sveiktų . Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs kažko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Whatsapp jam tiesiogiai +2348147400259. Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų nesugeba susidoroti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam ir atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir jis išspręs visas jūsų santuokos ar santykių problemas El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  98. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie daktarą Ilekhojie per internetą. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu sprendimą, kurio man reikia norint atkurti santuoką. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip laikytis jo procedūrų, nes turėjau įrodymų, kad hs yra patikimas ir jis nieko nevilkino. Jis atliko susitaikymo ritualą man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta. Tai įvyko lygiai per 3 dienas, kaip pažadėjo daktaras Ilehojie. Jis tikrai puikus pagalbininkas. Jei kyla problemų, susisiekite su juo per WhatsApp +2348147400259 arba el. paštu adresu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  99. Ar turite nesusipratimą su savo mylimuoju, dėl kurio įvyko išsiskyrimas, ir bandėte su juo susitaikyti, bet jis (ji) neduoda jums teigiamo atsakymo ir jaučiate, kad jūsų santykiuose kažkas ne taip ir jums reikia greito sprendimo , susisiekite su DR WALE šiandien ir pasirūpinkite, kad jūsų meilės gyvenimas grįžtų į gerąją pusę su buvusiuoju, DR WALE padėjo man atkurti ramybę mano namuose, nes mano vyras paliko mane dešimčiai mėnesių ir gyveno su kita moterimi ir niekada nenorėjo grįžo namo, bet su burtų ratuku DR WALE jis grįžo namo praėjus savaitei po to, kai DR WALE atliko galingą atkūrimo burtą. Taigi, jei jums reikia greito sprendimo jūsų santykiuose ar santuokoje, pasitelkus burtažodžius, susisiekite: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    Jis taip pat gali atlikti toliau pateiktą burtą
    1. Loterijos burtai
    2 Sėkmės burtai
    3. Rašyba laimėti bylą teisme
    4. nėštumo burtai
    ir tt.

    AtsakytiPanaikinti
  100. Pastebėjau, kad mano vyras mane apgaudinėja ir nebėra įsipareigojęs mūsų santuokai. Kai paklausiau jo, kokia yra problema, jis man pasakė, kad nėra laimingas ir prašo skyrybų. Tai sulaužė mane į gabalus, nes jis buvo vienintelis vyras, su kuriuo aš kada nors buvau. Ieškojau kažko internete, kai pamačiau straipsnį, kaip daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui žmonių, atsidūrusių panašioje situacijoje, kaip ir aš, todėl iškart susisiekiau su juo ir papasakojau apie savo problemą.
    Jis konsultavosi ir atliko susitaikymo ritualą. Viskas, ko jis iš manęs prašė, aš tai padariau iš visiško pasitikėjimo juo ir lygiai po 3 dienų mano vyras grįžo namo iš darbo ir paprašė, kad aš visiškai pamirščiau apie skyrybas ir jis nori, kad mes sutelktume mintis ir kad mūsų santuoka veiktų. . Viskas klostėsi gerai, nes įsikišo daktaras Ilekhojie. Jei turite problemų santuokoje ar santykiuose, susisiekite su juo. Telefono numeris / Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  101. Kartais aš šokiruoju, kai gydytojai sako, kad kai kurių ligų neišgydoma, ir jie tiki, kad mes turėtume mirti nuo jo Afriką, kad aplankyčiau šį žolininką daktarą Ilekhojie, kuris davė patobulintą augalinį vaistą, kuris mane visiškai išgydo nuo ŽIV be jokio šalutinio poveikio. Manome, kad jo negalima išgydyti, nes mūsų gydytojai mums pasakė, kad gydymo nėra. Akivaizdu, kad kai kurie pacientai, sergantys pūsleline, fibroze, vėluojančiais susirgti, yra pavergiami antivirusiniams ir kitiems papildomiems ortodoksiniams vaistams, kad tik padėtų slopinti virusą, o ne jį išgydytų, nes gydytojai privertė mus patikėti, kad jo negalima išgydyti ir aš galiu. drąsiai pasakykite, kad tai melas, nes yra vaistas, o daktaras Ilekhojie gali padėti išgydyti…

    El. paštu gethelp05@gmail.com
    WhatsApp / Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  102. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  103. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus dėl kitos vyresnės moters. Man nebuvo taip lengva.. Aš taip myliu savo vyrą ir nepraradau vilties. Visur ieškojau pagalbos, kol pamačiau tiek daug liudijimų, kaip daktaras Ilekhojie padėjo tiek daug žmonių, ir nusprendžiau jį išbandyti... Susisiekiau su juo ir paaiškinau. Jis man pasakė, kad nesijaudinčiau, kad jis padės man susitaikyti su Aleksu ir jis grįš namo. Jis atliko ritualą, kad mus sujungtų, ir po 2 dienų Aleksas, kuris atsisakė priimti mano skambutį, pradėjo nuolat skambinti ir maldavo grįžti namo. Praėjo 3 mėnesiai ir viskas gerėja ir geriau, kaip ir žadėjo Ilekhojie. Jis yra sąžiningiausias pagalbininkas, kokį tik esu sutikęs. Galite kreiptis į jį ir įsitikinti patys. WHATSAPP / SKAMBINTI telefonu +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  104. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Mes gyvenome kartu 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir atliko susitaikymo ritualą mūsų vardu, rezultatas pasireiškė ir jis grįžo pas mane, ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai vertinu daktarą Ilekhojie už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems visame pasaulyje. Čia palieku jo el. pašto kontaktą gethelp05@gmail.com ir WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  105. Buvau išsiskyrusi 2 metus. Dėl to kentėjau vienatvę ir skausmus ir išmečiau daug pinigų ieškodamas pagalbos, nes buvo sunku gyventi be šeimos. Radau daktarą Ilekhojie per bendrą draugą ir užmezgiau su juo ryšį. Jis man parodė, kad kažkas ką tik pasiekė rezultatų, o mano draugė pasakė, kad jos pačios pasisekė. Aš juo visiškai pasitikiu, nes mano dvasia davė man ženklą, kad jis tikras. Jis paklausė manęs smulkmenų ir atliko ritualą, kad mus vėl sutaikytų. Jis liepė man palaukti, kol vyras grįš trečią dieną, ir atsitiko tiksliai taip, kaip jis pasakė. Jau praėjo 4 mėnesiai ir viskas vyksta geriau nei įsivaizdavau. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Taip pat galite gauti pagalbos iš dr Ilekhojie jo tiesioginiu el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Viber +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  106. Niekada nemaniau, kad vėl šypsosiuosi, kai vyras paliko mane su dviem vaikais daugiau nei metams. Visos pastangos jį sugrąžinti žlugo ir mums kilo problemų dėl ko nors susitarti. Bijojau, kad daugiau jo nebematysiu, kol internete nesutikau ponios Dora, kuri man papasakojo apie puikius daktaro Ilekhojie darbus, padėjusius daugeliui žmonių susidoroti su tokia pat problema kaip ir aš. Ji davė man savo kontaktą ir aš iš karto su juo pasikalbėjau. Daktaras Ilekhojie patikino, kad tai tik nutrūkęs mūsų ryšys, ir pažadėjo, kad susitaikius ryšys tarp manęs ir vyro bus sutvarkytas ir jis grįš pats. Kaip ir žadėjo, trečią dieną paskambino mano vyras ir paprašė grįžti namo. Aš vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug realus, ir aš džiaugiuosi, kad patikėjau daktaru Ilekhojie, kuris man padės. Palieku jo kontaktus čia visiems, kurie turi problemų santuokoje ar santykiuose. El. paštas: gethelp05@gmail.com whatssap +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  107. Mano vardas Barbara Giedrius. Visi žinome, kad meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem yra garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  108. Mano vyras mane paliko jau gerus 3 metus ir aš jį labai mylėjau. Nuo tada ieškau būdo, kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet jis negrįžo ir iššvaistau daug pinigų. Apsilankiau interneto puslapyje ir pamačiau daktaro Ilekhojie liudijimus ir negalėjau išsisukti, nes tai puikūs liudijimai. Kalbėjausi su juo ir jis man vadovavo kaip tėvas ir atliko galingą susitaikymo ritualą. Lygiai po 2 dienų mano vyras paprašė grįžti. Tai buvo tarsi sapnas, kai vyras, kuris net neatsiliepė į mano skambučius, pradėjo maldauti grįžti namo. Dabar viskas daug geriau, nes daktaras Ilekhojie atkūrė mūsų ryšį ir mano šeima yra rami. Ačiū, pone, ir aš nuolat pasakosiu žmonėms apie jūsų gerus darbus. El. paštu gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  109. Esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo man išspręsti mano nevaisingumo problemą. Esu tokia laiminga, kad dabar esu mama, nes jau daugiau nei 4 metus bandžiau pastoti ir man reikėjo pagalbos. Aš ir mano vyras visada einame pasitikrinti medicininę apžiūrą ir gydytoja visada sako, kad mudviem viskas gerai ir aš neturiu kur daugiau padėti, ir visa viltis buvo beveik prarasta, kol vieną dieną aplankiau savo draugę ir jai pasakiau ką aš išgyvenau, ir ji supažindino mane su daktaru Ilekhojie, kuris jai padėjo, kai jai reikėjo pagalbos. Aš pasinaudojau proga su daktaru Ilekhojie, nes mano draugas man parodė daugybę įrodymų, kaip jis padėjo jai per daugelį metų. Aš susisiekiau su juo ir jis man atsiuntė žolelių, kurios parodė akimirksniu rezultatus. Praėjo beveik metai nuo tada, kai pirmą kartą pasikalbėjome, ir aš turiu parodyti berniukus dvynius. Džiaugiuosi, kad klausiau ir padariau viską, ką jis man pasakė, kas atnešė teigiamų rezultatų. Iš Dr Ilekhojie galite gauti žolelių nuo bet kokios ligos. Whatsapp +2348147400259 arba jo el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  110. mes sode padarėm granulinį katilą ir labai patenkinti esam, kiek atvažiavę sunaudojam, tiek sunaudojam. naudotis patogu, kainuoja nebrangiai. https://www.zyz24.lt/sildimo-iranga/sildymo-katilai/granuliniai-katilai

    AtsakytiPanaikinti
  111. Aš ir mano vyras pastaruosius 8 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Aš buvau vienas su savo vaikais per visas atostogas ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia mūsų. Dariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nepažangos. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kai pamačiau tiek daug žmonių liudytų rezultatų. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis atliko susitaikymo ritualą, kuris išsprendė mūsų ir mano vyro problemas ir vėl kartu, ir vis dar stebiuosi, kai per 3 dienas gavau rezultatą, kaip jis žadėjo. Dabar naujus metus pradėjome kaip visa šeima ir esu dėkingas už jo pagalbą. susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes juo pasitiki ir patikimas. parašykite jam: gethelp05@gmail.com arba per WhatsApp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  112. DR SUNNY YRA VIENINTELIS PATIKIMAS IR PAKANKAMAI SĄŽININGAS, KAD GRĄŽINČIAU JŪSŲ BUVO PARTNERĮ
    Niekada nežinojau, kad turiu daug šansų susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR SUNNY. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau grįžti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasisekė. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios ką nors kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR SUNNY, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai išsipildytų. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atstatyti. Jo žodžiai yra jo ir jis niekada niekam nepažada 48 valandas, kad pasiektų rezultatą, o tai mane nustebino, kai pasirodė mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: drsunnydsolution1@gmail.com arba WhatsApp jam: +2348082943805.

    AtsakytiPanaikinti
  113. Esu čia tam, kad pasidalinčiau šia savo trumpa istorija. Tai apie įmonę ir nuosavybę, kurią mano tėtis paliko prieš mirtį. Kadangi aš mažai žinojau apie jo verslą, kai kurie jo partneriai planavo mane išvaryti iš nekilnojamojo turto. Buvau pasimetusi del visko. reikalai pradėjo klostytis ne taip. Nežinau kam verkti. Byla buvo perduota teismui, bet atrodo, kad viskas buvo naudinga mano išdavikui. išdavikas man pasakė, kad niekada neturėsiu kuo vadinti savąjį, kad jis mane net užrakins. Visa tai mane privertė į depresiją. Pralaimėjau visose srityse. bet čia viskas apsiverčia. Vieną dieną skaičiau internete ir taip patekau į DR WALE puslapį. Jo puslapyje mačiau daug gerų naujienų ir liudijimų apie jį, kaip jis daugybei žmonių padėjo laimėti teismą ir padarė daug kitų gerų dalykų žmonėms. Taigi aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam kiekvieną smulkmeną apie savo situaciją. DR WALE man pasakė, kad neturiu ko bijoti dėl jo, pasakė, ką reikia daryti ir ką man reikia sumokėti, už ką aš sumokėjau už viską ir vykdau nurodymus. Kol aš tai rašau, teismas man grąžino visą turtą ir įmonę. Nežinau, kaip DR WALE padarė savo stebuklą ir magiją. Dabar aš viską visiškai kontroliuoju. Viskas DR WALE dėka. Aš labai tave vertinu. DR WALE galite susisiekti jo WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  114. MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
    Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  115. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  116. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs meilužis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei jūsų santykiai nutrūko ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  117. Mano vyras ir aš amžinai liksime dėkingi daktarui Ilekhojie už jo dievišką įsikišimą į mūsų gyvenimą. Su žmona pabėgome iš Somalio. Atvykome į Kanadą, gyvenimas nebuvo lengvas ir mums reikėjo daugiau lėšų, kad galėtume apmokėti sąskaitas. Mano žmona atliko keletą tyrimų internete, norėdama padėti laimėti loteriją, ir gavo patikimų savo viršininko rekomendacijų susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris išduoda loterijos laimėjimų numerius atlikdamas sėkmės ritualą. Susisiekėme su daktaru Ilekhojie, kuris mus informavo apie procesą, kurį sutikome atlikti nedelsiant. Atlikę sėkmės ritualą, nusipirkome ligoninės tyrimų fondo namų loterijos bilietą ir žaidėme taip, kaip nurodė daktaras Ilekhojie su skaičiais, kuriuos atskleidė. Per 2 dienas laimėjome 3 kambarių butą ir 700 000 USD grynųjų pinigų. Mūsų gyvenimas pasikeitė per savaitę ir, kaip nurodė daktaras Ilekhojie, 30 % sumos buvo išsiųsta į bet kuriuos senų žmonių slaugos namus, kad būtų galima susimokėti už apleistųjų priežiūrą. Galite kreiptis į jį ir pamatyti, kas atsitiks. Skambinkite / rašykite +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  118. Po to, kai mes su vyru susituokėme, persikėlėme į kitą miestą ir abu gavome darbą, pradėjome laimingai dirbti ir gyventi kartu. Niekada neturėjome problemų, kol jo kolegė nepradėjo daryti visko, ką gali, kad atkreiptų mano vyro dėmesį. Niekada nežinojau, kas vyksta, kol jis nepradėjo miegoti ir teisintis. Viskas tapo nekontroliuojama ir galiausiai jis nustojo tenkinti mano poreikius. Tuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, todėl susisiekiau su gydytoju Isikolo ir viską jam paaiškinau. Jis papasakojo man viską, kas vyksta, ir pažadėjo išspręsti mano problemas, ką ir padarė. Jis paskyrė man meilės susijungimo burtą, kuris sujungė mane ir mano vyrą, ir jis pradėjo būti tokiu žmogumi, kokį aš jį visada mylėjau, vos po 48 valandų, kai daktaras Isikolo dirbo man. Dabar abu esame laimingi ir tai nebūtų buvę įmanoma, jei ne daktaras Isikolo. Susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  119. Visada norėjau negyventi nuo algos iki algos ar turėti jokių skolų. Buhalterijos srityje dirbau apie 20 metų ir vos galą suvesti. Atrodė, kad kiekvieną kartą, kai pereisiu į kompaniją ir gausiu atlyginimą, mano pragyvenimo išlaidos žymiai padidės ir aš niekada negalėsiu išsiveržti į priekį. loterijos burtai. Tada vieną dieną mano geriausias draugas man pasakė tiesą apie tai, ką padarė, kai žmona jį paliko. Jam buvo užkeiktas meilės burtas, ji sustabdė skyrybų procesą ir jie grįžo kartu. Kai jis man tai pasakė, aš paklausiau, kam jis naudojosi, ir jis davė man savo „WhatsApp“ kontaktą. +2347054019402 ir aš nedelsdamas susisiekiau su DR WALE pagalbos. Mačiau, kad jie siūlė įvairius pinigų burtus, kad padėtų laimėti loterijoje. Mane iškart suintrigavo. Visada jaučiau, kad kada nors laimėsiu loterijoje. Turėjau jackpot loterijos burtą ir laukiau savo laimėjimo. Man buvo liepta žaisti loterijoje kiekvieną savaitę ir aš padariau tai, kas buvo liepta. Šiaip lošiau loterijoje kiekvieną savaitę, tad tai nieko nepakeitė. Maždaug per dvi savaites tai įvyko. Aš laimėjau 100 000 USD!! Negalėjau patikėti! Nepakako pinigų iš karto išeiti į pensiją, bet aš juos gerai investavau ir tai leido man dirbti ne visą darbo dieną ir padės išeiti į pensiją daug anksčiau. Esu amžinai dėkingas, kad radau DR VELĄ. Galite susisiekti su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  120. Po 3 savaičių išsiskyrimo aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastarosiomis savaitėmis, ir paprašė grįžti namo. Džiaugiuosi, kad mano gyvenimo meilė sugrįžo ir reikalai gerėja. Pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie dėl bet kokios pagalbos. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  121. Nuostabus liudijimas apie burtininko, kuris sugrąžino mano vyrą pas mane. Esu laiminga ištekėjusi už mielo ir rūpestingo vyro, turiu du vaikus. Prieš septynis mėnesius mano šeimoje įvyko labai didelė problema tarp manęs ir vyro. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad jį susigrąžinčiau, po ilgo maldavimo, bet nesėkmingai ir jis patvirtino, kad priėmė sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jai viską paaiškinau, todėl ji man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti pas burtininkus, nes taip ji padarė, kad susigrąžintų savo meilužį. Tada aš sekiau jos patarimu ir ji man suteikė DR WALE WhatsApp kontaktą: +2347054019402. iš karto nusiunčiau DR WALE'ui WhatsApp žinutę ir papasakojau jam apie visus skausmus ir bėdas, su kuriomis susiduriu. DR WALE man pasakė, kad daugiau nebeverkčiau ir kad aš atpalaiduoju mintis. Po ilgų diskusijų su DR WALE sumokėjau už visas medžiagas ir daiktus, reikalingus burtams, o burtininkas mane patikino, kad po savaitės susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Taigi jis kalbėjo su manimi ir papasakojo viską, ką turėjau padaryti. Tada kitą savaitę taip nustebino, kad mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius septynis mėnesius, paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taigi jis grįžo į namus su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant DR WALE. Patarsiu susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  122. 2 metus bandau pastoti ir man reikia pagalbos! Buvau pas gydytojus, bet nieko. Gydytojai paaiškino, kad mes su vyru esame vaisingi ir nežinau, kur daugiau kreiptis. Vieno iš savo vizitų į ligoninę sutikau žmogų, su kuriuo kalbėjomės nuoširdžiai, ir ji paaiškino, kaip laukė 15 metų, kol sutiko daktarą Ilekhojie, kuris davė jai žolelių, dėl kurių ji pastojo praėjus vos mėnesiui. Ji pasakė tiek daug gerų dalykų apie daktarą Ilekhojie, ir aš turėjau tuo įsitikinti. Praėjo 4 mėnesiai nuo tada, kai gavau žolelių, ir mes jau nėščia. Dr. Ilekhojie dėka aš taip džiaugiuosi, kad netrukus būsiu mama. Jo kontaktinę pagalbą palieku visoms, kurios turi problemų dėl pastojimo. Pasitikėk manimi ir paprašyk jo pagalbos. El. paštas gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  123. Sveiki, žvilgantys. Mano vardas Dijana Budimir ir aš patyriau sunkių ir siaubingų išgyvenimų ankstesniuose santykiuose, ir aš tikrai laukiau, kol sutiksiu savo vyrą, o kai susitikome, mes įsimylėjome ir susituokėme. Po dvejų mūsų Sąjungos metų jis pasikeitė ir pradėjo elgtis keistai, o galiausiai paliko mane ir mūsų sūnų. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo bevaisė. Susisiekiau su komentarais ir tuo, ką visi sakė apie daktarą Isikolo. Kreipiausi į jį, o jis atsakė ir davė visas pastangas bei paramą, kad mano santuoka vėl veiktų. Jis buvo tas, kuris man pranešė, kad mano vyrą iš manęs atėmė kita moteris, ir jis padarė meilės susijungimo burtą, kuris vėl sujungė mus ir grįžo namo pas mane ir mano berniuką. Iš tikrųjų niekas nemelavo apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Mano vyras grįžo namo praėjus 48 valandoms po to, kai atliko darbą, kaip buvo žadėta. Kreipkitės į jį dabar ir būkite tikri, kad jis jums padės. Dabar turėsite parašyti jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam žinutę WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  124. Kasdien pabundu su šypsena veide dėl daktaro Ilekhojie, kuris padarė man didelę paslaugą, išgelbėdamas mano santykius nuo išsiskyrimo. Anksčiau maniau, kad turiu tobulus santykius, kol mano meilužis pradėjo vėlai grįžti namo ir kiekvieną dieną jis man duoda įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada sužinau, kad jis turi romaną su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes labai juo pasitikėjau ir žinodama, kad jis turi slaptus santykius ir jis ilgiau kreipė į mane dėmesį ar rodė man meilę. Man nespėjus suprasti, jis paliko mane dėl mergaitės, o aš buvau labai netvarkoje, kad praradau jį kitai moteriai. Bet dėkoju visiems, kurie įdėjo dr. Ilekhojie kontaktinę informaciją į internetą. Jis padėjo man jį susigrąžinti per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti meilės ir stipraus emocinio ryšio dėka nei bet kada anksčiau. Galite susisiekti su dr Ilekhojie skambindami arba WhatsApp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  125. NEBEVERKITE IR IEŠKOKITE MEILĖS RABUČIŲ INTERNETU, NE DAUGIAU IEŠKOKITE SPRENDIMO, DABAR ATGAUKITE SAVO SANTUOKĄ IR SANTYKIUS DABAR, PADĖDAMAS DR WALE

    Viskas prasidėjo praėjusių metų gegužę, kai mano vyras lankėsi Šveicarijoje dėl programos, kuri truko du mėnesius. Kai vyras grįžo namo, pastebėjau kai kuriuos jo charakterio pokyčius mano ir vaikų atžvilgiu. Viskas, ką darau, kad jis būtų laimingas, jis susierzina ir nervina. atsitiktinai, išeina iš namų ir grįžta vėlai. Greičiau jis vėl ieško pašaukimo vienas į Šveicariją, ką aš sutikau, manydamas, kad tai padarys jį laimingą, bet mano didžiausiai nuostabai niekada nežinojau, kad tai mūsų santuokos pabaiga, jei ne DR WALE. santuokos gelbėtojas, Pagarbiai buvau toks sugniuždytas, kai mano septynerių metų vyras paliko mane ir persikėlė į Šveicariją pas kitą moterį. Skausmai buvo tiesiog per dideli, kad galėčiau ištverti, kad nebegalėjau to ištverti. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į internetą, kol sužinojau, kad DR WALE yra tikras reikalas. Išbandžiau viską, ką žinojau, ir su tavo burtais, palaiminimais ir nepaprastomis magiškomis galiomis tu padarei visą darbą man, kurį garantavote teigiamą rezultatą per savaitę, mano buvęs vyras grįžo pas mane ir gailėjosi dėl viso to, ką padarė. Ir dabar mano gyvenimas subalansuotas ir aš vėl laiminga. Ačiū, pone, susisiekiate su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti